Uw bijgebouw snel en netjes geplaatst

Een bijgebouw aan de woning op maat

Elk bijgebouw betreft absoluut maatwerk, helemaal afgestemd op wat wij met u overeenkomen en afgestemd op het budget, wat u hiervoor beschikbaar wilt stellen. In ons atelier zetten wij eigentijdse en kwalitatief hoogstaande machines en gereedschappen in om voor u een optimaal resultaat te bereiken. Op het gebied van kwaliteit doen wij geen concessies en toch kunnen wij u een concurerrend tarief aanbieden. Dit kunnen wij bereiken doordat wij ons bedrijf doelmatig hebben ingericht en scherp materialen kunnen inkopen. Hier profiteert u als klant van!

Onze creaties getuigen altijd van inzicht. Wilt u een extra bergplaats in de tuin of juist een tuinhuis om heerlijk in te ontspannen, of heeft u een project wat niet alledaags lijkt? Wij gaan graag de uitdaging aan om u volmaakt van dienst te zijn. Wij mogen al veel klanten tot onze vaste klantenkring rekenen, maar hebben ook voldoende capaciteit om uw project als nieuwe klant met veel enthousiasme aan te vangen. Het woord ‘nee’ komt zelden voor in ons woordenboek.

Door onze affiniteit en ervaring met houtbouw kunt u rekenen op een perfecte afwerking, zodat u problemen kunt voorkomen. Oog voor detail is ons motto, vertrouwt u op onze creativiteit om u een ontwerp voor te spiegelen wat u zeker zal bevallen. Volledig maatwerk wordt gegarandeerd, waardoor u een uniek product aanschaft.
Bijgebouw in aanbouw
Gebouwde schuur
Uw bijgebouw tot in de puntjes verzorgd? Neemt u dan direct contact op met Algemene Schrijnwerkerij MB en laat ons u verrassen met heldere informatie en/of een scherpe offerte. Dat vindt je tegenwoordig niet overal meer, maar wij vinden dat niet meer dan normaal.

Uw bijgebouw vakkundig gebouwd en geplaatst

Een bijgebouw vraagt om een gedegen vakkennis, het ontwerp en de bouw moeten aan de verwachtingen van de opdrachtgever voldoen. Hiervoor gaan wij uitgebreid met u in gesprek en als het nodig mocht zijn, dan kunnen wij de plannen tussentijds bijstellen. Wij hoeven niets uit te besteden aan anderen, zodat wij altijd vinger aan de pols kunnen houden en u de beste service kunnen bieden.

Contacteer ons

Nieuwsgierig geworden?