Inbouwkasten op maat, een zee van ruimte

Inbouwkasten op maat van uitstekende kwaliteit

Algemene Schrijnwerkerij MB kan u assisteren bij het volledig benutten van de ruimte in een woning. Met oog voor detail bouwen wij in onze eigen werkplaats inbouwkasten op maat. Door het gebruik van topkwaliteit materialen krijgt u hiermee een prachtige aanwinst in uw woning. Ons vakmanschap blijkt uit de degelijkheid van de inbouwkasten. U zult bij een product van ons niet meemaken dat planken doorzakken of scharnieren het begeven. Kwaliteit is onze beste reclame en daar zetten wij ons als ervaren en enthousiaste schrijnwerker volledig voor in.

Heeft u behoefte aan extra bergruimte of wilt u een niet gebruikte ruimte optimaal benutten, bijvoorbeeld onder een trap? Dan is een op maat ontworpen en naadloos aangebrachte inbouwkast voor u de oplossing. De kasten worden gebouwd met kwaliteits houtsoorten en afgelakt in de kleur van uw keuze. Heeft u uw slaapkamer ingericht met pastel tinten en wilt u een inbouwkast in dezelfde kleurstelling? Dan bent u bij Algemene Schrijnwerkerij MB aan het juiste adres voor een goed advies op basis van uw wensen en behoeften en een correcte en vakkundige uitvoering van uw ideeën. Wij schrikken niet terug voor afwijkende maten of opstellingen en zien in alles een nieuwe uitdaging.

In de tijd van ons bestaan hebben wij al veel klanten mogen voorzien van één of meerdere inbouwkasten op maat en gezien de vele positieve reacties hebben wij in de regio rond Heist-op-den-Berg een goede naam opgebouwd op het gebied van kwaliteit en serviceverlening.
Maatwerk kast

Inbouwkasten, volledig gebouwd volgens uw wensen

In tegenstelling tot confectie kasten zijn onze producten veelzijdig, wilt u uitsluitend legplanken of juist alleen rails voor het ophangen van kleding of anders een op maat gerealiseerde indeling van beide mogelijkheden? Wij luisteren goed naar uw wensen en presenteren u met een ontwerp. Na uw goedkeuring gaan wij voortvarend te werk. Doordat wij het voorbereidende werk in eigen werkplaats kunnen uitvoeren verstoren wij tijdens de plaatsing uw dagelijkse bezigheden zo min mogelijk. Laat ons u inspireren om uw interieur te verfraaien met een prachtige inbouwkast. Wij beschikken over een grote mate van creativiteit en denken graag met u mee. Uiteraard zijn uw wens en smaak bepalend voor het eindresultaat, maar graag helpen wij u om te komen tot een goede keuze. Door de degelijkheid van onze producten moet u tenslotte lang voort met uw nieuwe aanwinst.

Uiteraard hoeft u ons niet op ons woord te geloven, beter is het om het zelf te ervaren. Contacteert u ons voor een indruk van alle mogelijkheden vandaag nog. Wij staan u graag te woord en komen desgewenst vrijblijvend bij u langs op locatie om u te adviseren over welke inbouwkast het beste past bij uw behoeften.

Contacteer ons

Meer bergruimte nodig?